dimarts, 1 de juny del 2010

CASO URGENTE EN SEVA!


















ESTE perro desde hace más de un año vive sólo y encadenado en esta casa abandonada! el dueño murió y los hijos le han dejado ahí junto a unas gallinas. No ha visto la calle, ni a nadie desde entonces, antes ladraba ahora ya no tiene ni fuerzas, los vecinos le dan comida, se la tiran por que eso es inaccesible , pero agua no pueden. He llamado al seprona que me han dicho que intentarán ir este viernes. El ayuntamiento de Seva no ha querido saber nada y los forestales tampoco.
A ver si con el Seprona se puede sacar a este perro de tanto sufrimiento.la protectora de vic también está intentando sacar al perro de allí. a ver si entre todos lo conseguimos!

















3 comentaris:

  1. Es al.lucinat, pobra bèstia, com no s´hi pot entrar!
    Marta vete.

    ResponElimina
  2. ... i perque no s'hi pot entrar?

    ResponElimina
  3. per què és una propietat privada i els amos, dos germans que no es parlen i no estan gaire be, són d´aquest tipus de persones que no raonen, amb qui no es pot parlar. la protectora de vic, s´ha posat mans a la obra, han trucat a l´ajuntament i també hi ha anat el seprona. el seprona ja ens va dir que no era tan greu la cosa i que el gos es quedaba allà, l´ajuntament de seva li va dur un full de denúncia a l´amo del gos i la veritat, és que jo crec que això no acabarà be. quan un amo no hi toca i se´l posa en sobreavís, malament, aquest és capaç de fer desaparèixer el gos.
    a la que sàpiga alguna cosa, ja us informaré.gràcies per l´interès!
    també podeu contactar amb l´ajuntament de seva per què facin alguna cosa més que una simple carta.

    ResponElimina